Alle skurene skal have nye låse

Vi har en masse skure til udstyr i den lokale fodboldklub, og der er masser af udstyr, som ligger i de skure, men desværre er der nogen, som har fået fat i en hovednøgle, og de har tømt de fleste af skurene for tøj, bolde og andet udstyr. Nu skal vi til at finde nye låse til alle skurene, og det kan hurtigt blive en stor sum penge. Så vi var nødt til at lede efter et sted, hvor vi kan få nogle låse billigere, end vi kan hos den lokale låsesmed, for vi kan ikke klare os uden tyverisikring, desværre.

Vi har tidligere handlet med et bestemt firma online, så vi tog en snak med deres kundeservice, for vi vidste, at der kunne vi få den vejledning, vi skal bruge. Det viste sig, at de igen var meget professionelle, for vi fik ikke kun en god vejledning – vi fik også lige det udstyr, som vi skal bruge, og de låse, som ville passe bedst.

Priserne var noget, hvor selv en fattig amatørklub kunne være med, og vi vidste af erfaring, at de ville levere låsene hurtigt, og vi fik ret. De har ikke fået en dårligere service siden den, som de har givet os sidst.

Hurtig levering af kvalitet

Allerede efter nogle få arbejdsdage kom vores nye låse, så nu kunne vi let få installeret dem. Det er dejligt, at vi kan få så fantastisk en service, for nu kan vi få bestilt nyt udstyr, så holdene i klubben igen kan komme til at træne.

Vi kan kun anbefale dette firma, hvis du skal bruge tyverisikring til en god pris med hurtig levering og samtidig få hjælp fra en professionel kundeservice, som sikrer, du får lige det, som du skal bruge, og at det kommer hurtigt frem, så du hurtigt kan sikre, at dine ejendele igen er sikre.