Billeder, der gør mandehulen helt perfekt

Efter børnene er flyttet hjemmefra, er der et par værelser i overskud. Jeg har sat mig på det store i kælderen, for endelig kan jeg indrette den perfekte mandehule, hvor jeg kan hygge med drengene, når de kommer hjem på besøg – og med alle andre også selvfølgelig.

Der manglede noget på væggene

Det er det perfekte rum. Rustikke vægge, billardbord og en bar bygget i rustikt træ. Over billardbordet hænger klassiske, grønne lamper, og der står whisky bag ved baren. Der er selvfølgelig også kommet et dartspil op på væggen, men der mangler noget mere end det. Der mangler helt sikkert billeder på væggen.

Men det skal være billeder, der passer ind i stilen. Farverne skal være afdæmpede og motiverne må gerne være maskuline og have et gammeldags præg over sig. Ingen moderne rammer heller, for det vil ødelægge helhedsindtrykket.

Jeg fandt ud af, at jeg ville have billeder på lærred. Ét kunne ikke gøre det, men flere ville give dette rum det sidste, det havde brug for.

Billeder med kant

Billeder, der printes på lærred, har noget ekstra over sig. Billedet går hele vejen rundt om rammen og giver et billede mere liv. Holdt i sephia ville det være helt perfekt, og samtidig kan de laves på de mål, der passede mig.

Det gav mulighed for at tilpasse billederne til de vægge, der var i rummet, og de gjorde indretningen så meget lettere. Der var ikke behov for at kigge efter rammer med mærkelige mål, for disse rammer er lige til at hænge op, som de er.

De skaber også den helt rigtige stemning. Billederne er rigtig flotte, og jeg kunne godt forestille mig, at den slags billeder kunne finde frem til andre rum i huset, dog med andre motiver og valg af farver end dem, der nu hænger og pryder i kælderen.