En kompensation ved et forsinket fly

At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen så smukt, og det er stadig lige aktuelt. Jeg rejser rigtig meget, og det er alt fra korte weekendture til europæiske storbyer til de længere ferier til mere eksotiske rejsemål. Det meste af tiden kører alt glat, men selv fly kan blive forsinkede eller aflyst, og det er en streg i regningen, både når jeg er på vej ud og hjem.

Der er mulighed for kompensation i den forbindelse

Tidligere har det bare været en stor frustration for mig og for dem, jeg har rejst sammen med, men jeg har fundet ud af, at der er mulighed for at få en kompensation, hvis flyet er forsinket eller endnu værre aflyst eller overbooket. Det var et rent tilfælde, at jeg overhørte nogen snakke om det i lufthavnen, da jeg sad og ventede på endelig at kunne boarde.

Jeg kunne lige så godt bruge ventetiden på at undersøge mine muligheder, for der er ikke meget at bruge sin tid på ellers i en lufthavn. Det skulle vise sig at være en god samtale at overhøre, for der er rigtig gode muligheder for at få en kompensation i de tilfælde. Jeg valgte selv at bruge https://skyhelp.dk/, for jeg blev imponeret over deres anmeldelser, samt at deres priser var lavere, end de var hos deres konkurrenter.

Det fungerer rigtig godt

Jeg kunne sikkert have taget kampen med flyselskabet op selv, men jeg var på vej mod Vietnam og forventede ikke, at internet, regler og kommunikation var det, jeg ville bruge min ferie på at finde og sætte mig ind i.

Jeg fik i stedet det hele klaret på rekordtid. Da jeg landede, var der en afgørelse i form af en kompensation til mig, og så var der lidt mere at gøre godt med på ferien allerede fra den første dag. Det var godt nok imponerende, og dem vil jeg helt sikkert bruge igen, hvis jeg skulle få brug for det.