Et godt mellemmåltid

Jeg kan som så mange andre godt lide at hyggespise. Der er noget behageligt og rart over det, men som alle andre, så ved jeg, at det ikke er det sundeste valg her i tilværelsen. Især da det sjældent er de sunde ting, jeg griber ud efter, når den lille sult melder sig på banen. Så for min egen sundhed og for mine ansattes, har jeg indført en frugtordning på arbejdet. Jeg har nemlig set, jeg ikke er den eneste, der lige har brug for en bid et eller andet med jævne mellemrum.

Tre gange om ugen

Det startede med en gang om ugen, men jeg indså hurtigt, det ikke var nok. Frugten gik som varmt brød, så der skulle mere til. Derfor er vi oppe på tre ugentlige leveringer fra http://www.frugtcompagniet.dk/, og det er meget mere passende. Der er frugt nok til alle hver eneste dag, og ordningen er fortsat populær.

Det er nok fordi, alt det, der bliver leveret, er frisk og lækkert, så det er nærmest umuligt at stå imod. Hvilket jo er hele formålet med ordningen. Og rent økonomisk er det ikke det helt store, jeg skal af med, så det er også et plus.

Der er en forskel

Det jeg ser i hverdagen nu, det er frugt og grønt. Der er sjældent noget usundt i hænderne længere, og det er noget, der gør mig rigtig glad. Der skal ikke så meget til at bryd de dårlige vaner i hverdagen, og det kræver alene, at der rent faktisk gøres noget. Her var det levering af frugt, og det virker ikke som meget, men forskellen er enorm.

Nu kan vi alle læde os over, at vi er blevet lige det sundere i vores hverdag, og så kan vi prøve at sprede det gode budskab til så mange som muligt.