Find inspiration til billederne på væggene

Hvide tomme vægge er noget af det kedeligste og mest upersonlige nogensinde. Derfor er det også de færreste, der netop har tomme vægge. Dog er der stadig en god håndfuld mennesker, der ikke har noget på væggene af den ene eller den anden årsag. Nogle har måske bare ikke fundet det rigtige, andre orker ikke at skulle hænge det op, og en helt tredje gruppe synes måske bare ikke, at det klæder væggene med noget på. Den sidste del af den sætning er vi dog ikke enige i; det klæder altid væggene og hjemmet at få noget op på dem, og det gælder især billeder. Denne artikel er for dig, der endnu ikke har noget på væggene, da du i det følgende kan finde inspiration med hjælp fra bloggen, som sumopix.dk står bag. SUMOpix er nemlig en onlineforretning, der sælger billeder i alverdens afskygninger og materialer, og de er derfor nogle af dem, der er allermest optimale at søge hjælp hos.

Geografiske kort

En af de ting, som sumopix.dk på bloggen anbefaler dig, hvis du er den berejste eller rejselystne, er at få et verdenskort op på væggen. Du kan få disse kort i mange afskygninger – blandt andet som plakat, på lærred eller som nålekort. Hvis du f.eks. vælger nålekortet, har du altid muligheden for at markere, hvor du har været, eller hvor du har lyst til at rejse hen. Dog er det ikke nødvendigt, at du er glad for at rejse for at kunne hænge et geografisk kort på væggen. Det er nemlig ikke udelukkende verdenskort, bloggen anbefaler dig. Du kan nemlig også få et billede med et motiv af Danmark eller en bestemt by.

Lyddæmpende billeder

Hvis du er en af dem, der både mangler pynt på væggene og arbejdsro, vil du kunne finde artikler på bloggen, der omhandler lyddæmpende billeder. Mange associerer lyddæmpere med store grimme plader, der hænger på væggene, men SUMOpix anbefaler dig at benytte deres tilbud, der hedder sig, at du kan benytte et hvilket som helst billede på den lyddæmpende plade.

Lige hvad du vil have

Faktisk hjælper SUMOpix dig med at skabe et billede, lige som du vil havde det, og det gælder på alle punkter, uanset om det er størrelse, materiale eller noget helt tredje. Det er nærmest udelukkende dig, der bestemmer, hvad der er muligt, og hvad der ikke er. De hjælper dig bare med inspirationen gennem deres blog og med at gøre ideerne til virkelighed.