Firmafest – vis, at du påskønner dine medarbejdere

Man kan ikke investere for meget i sine medarbejdere. Det er måske en modig påstand, men ikke desto mindre min klare holdning. En julegave og en kage hist og her er altså ikke nok. Det er at springe over, hvor gærdet er lavest. I vores virksomhed gør vi rigtig meget ud af promovere en performancekultur, der er drevet af medarbejderne. Og når vi lykkes som hold, skal vi naturligvis fejre det. Seneste eksempel var en firmafest for hele hovedkvarteret – og det var en succes. 

Nemt, fleksibelt og til at betale

Der er rigtig mange muligheder for at afholde en storslået firmafest Århus. Ja, faktisk så mange, at det kan være svært at finde hoved og hale i tilbuddene. Og skal man leje lokale ét sted og bestille mad et andet sted? Eller giver det bedre mening at samle begge dele? Selvom vi er vant til at holde flere fester i virksomheden, har det fortrinsvist været i vores egne lokaler, så det at skulle flytte det ud i byen var nyt. 

Heldigvis faldt vi over Turbinehallen, der holdt os i hånden fra start til slut. Vi vidste i et vidt omfang ikke, hvad vi gerne ville have. Det hjalp de søde folk os med at finde ud af. De kom med en række bud på forskellige løsninger på alt fra underholdning og borddækning til mad og drikkevarer. Vi kunne så at sige vælge og vrage, som det passede os. Alt i en alt en oplevelse, der var nem, fleksibel og ikke mindst i et fair prisleje, der ikke forvandler årets overskud til et minus.

Ledelse? Prioriter dine ansatte

Min opfordring er i høj grad at gøre vores ledelse kunsten efter. Gør plads til arrangementer i budgettet, strategien og planen for året. Personalegoder og -initiativer er en uundværlig del af en sund arbejdsplads.