Foto og billede, nu er det to ting

Jeg har altid været vild med torden og lyn, og sidste år lykkedes det for mig at få taget et billede af et stort lyn udover Øresund. Det er et billede af det, som på engelsk hedder et anvil lightning, eller direkte oversat et lyn, som hvis Thor slår sin hammer på en ambolt.

Det skal på væggen

Det billede havde jeg tænkt mig, at jeg gerne ville have i ramme og op på væggen hjemme i soveværelset, men jeg havde ikke fået det gjort endnu, og det var da egentligt meget godt, for jeg havde set hos min læge, at man kunne få sit foto på lærred, og det var da bestemt det, som jeg skulle have.

jeg fik navnet på firmaet og ringede med det samme, inden jeg kørte tilbage til arbejdet. De ville meget gerne hjælpe mig, og de mål,, som jeg gav dem til mit billede, var ikke noget problem. Jeg placerede en ordre, de fik de originalbilledet, og så var der ikke andet for mig end at vente og håbe, det ville tage sig så flot ud, som jeg håbede på.

Det smukkeste billede

Allerede kort tid efter ringede de til mig og sagde, det var klar, så jeg var noget spændt, da jeg kom ud for at hente det, men al min tvivl blev gjort til skamme, for det resultat, som de havde leveret, var langt bedre, end jeg havde kunne forestille mig.

At de kan levere alt det og gøre det på så kort tid til en pris, som er så lav, er imponerende, men jeg klager ikke, og jeg ved da godt, hvor jeg skal henvende mig, når jeg i fremtiden skal have billeder af mine børn op på lærred.

Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger, for de leverer på alle parametre fra slutprodukt over service til hurtig levering og til en meget favorabel pris.