Fra kosteskab til gæstetoilet

Vi har bad og toilet på både førstesalen og i kælderen, men vi kunne godt bruge et toilet i stueetagen. Både til os selv i hverdagen, men også når der er gæster. Det ville være vild luksus, synes jeg. Vi har endda et lille rum, et gammelt kosteskab, der ville passe perfekt til formålet. Der ville være plads til toilet og en lille håndvask, og så behøver man ikke så meget mere. Det ligger også tæt på køkkenet, så vand og afløb burde kunne tilsluttes forholdsvist nemt. Altså af en blikkenslager, ikke af os selv. Den slags skal overlades til de professionelle.

Styr på det hele

Der skal sådan set bare klinker på gulvet, toilet og håndvask op og males. Til sidst knager til håndklæder og plads til sæbe, og så er der klar bane og let adgang for alle. Småtingene klarer vi selv, det praktiske med VVS overlader vi til http://www.oeens-blikkenslager.dk/. Her fik vi et godt tilbud og en god behandling, så dem valgte vi selvfølgelig.

De klarede opgaven helt perfekt, og det er blevet et smukt rum, hvor den meget lidt plads er udnyttet rigtig godt og praktisk. Ja det sviner lidt at få det hele ordnet, men det var ikke slemt, og de arbejdede meget effektivt og var gode til at gøre ren efter sig selv. Noget mange håndværkere ikke bruger for meget tid på nu om dage, men jeg sætter pris på, jeg ikke stod tilbage med både byggeaffald og støv.

Et dejligt rum

De sikrede også udluftning, som de foreslog os at få lavet, nu det er et vådrum, og det er endnu en ting, vi er glade for. Det har bestemt været det ekstra værd at få det lavet. Det er nemlig så lækkert ikke at skulle op eller ned af trapperne, men at vi bare skal ud til entreen.