Gør arbejdsdagen mere overskuelig med frisk frugt

Lange arbejdsdage kan hurtigt betyde, at man løber tør for energi, og har svært ved at koncentrere sig sidst på dagen. Som administrativ medarbejder i en virksomhed, er dette unægteligt noget, jeg har en del erfaring med. Nogle gange er man nødt til at tage sagen i egen hånd, og komme med nogle tiltag, som kan give medarbejderne mere energi gennem den lange og travle arbejdsdag. Dette kan nemt gøres gennem frisk frugt. Ønsker du at vide mere, så skal du læse med her.

 

Frugtcompaniet leverer lige til døren

Et frisk stykke frugt i løbet af arbejdsdagen kan virkelig gøre underværker for medarbejderne, og derfor bør man overveje, om man skal starte på en slags frugtordning. Levering af frugt er supernemt med Frugtcompaniet, og de leverer frisk frugt lige til firmaets dør. Derudover har de et bredt udvalg af forskellige frugtkasser, og derfor er der helt sikkert også noget for enhver smag. Fælles for alle kasserne er, at de naturligvis indeholder helt frisk og lækker frugt. Det store udvalg gør også, at det er nemt at tage hensyn til eventuelle allergier. Ydermere kan man helt selv vælge, hvor længe man har lyst til at modtage frugtkasser fra Frugtcompaniet.

 

Få medarbejdere med overskud

Hvis du gerne vil have medarbejdere, som har overskud hele dagen igennem, så kan frisk frugt altså være vejen frem. Det kan ses som et fint lille afbræk i medarbejdernes arbejdsdag, hvor de får fornyet energi. Derudover kræver det ikke meget tid, og alt du skal gøre er egentlig at stille en kasse eller kurv frem med frisk frugt til fri afbenyttelse. Derfor kan du med fordel tage et kig på det lækre udvalg af frisk frugt hos Frugtcompaniet og bestille den kasse eller kurv, som du mener, vil passe bedst til din arbejdsplads. Tag et kig hos Frugtcompaniet og bestil frisk frugt til din arbejdsplads i dag.