Hold den helt perfekte fødselsdag

Alle elsker fødselsdage med meget få undtagelser. Selvfølgelig er det de færreste der nyder at blive ældre efter, at de har passeret en alder på 25, men det er stadig rart at blive fejret og taget hånd om, uanset hvor gammel man bliver. Den ene dag om året, hvor man kan tillade sig at sige, at det handler om en, skal man nyde. De fleste nyder den ved at holde en fødselsdagsfest enten med vennerne eller familien. Nogle vil gerne have en stor fest, imens andre foretrækker noget mere intimt og privat. Det skønne ved fødselsdage er, at det ikke er noget, der er forkert. Man kan holde sin fødselsdag lige, som man har lyst til, for det er jo trods alt ens fødselsdag. Hvis man er en af dem, der gerne vil holde sjov fødselsdagsfest, hvor der virkelig sker noget, skal man læse med i denne artikel, da der i det følgende vil blive givet et par ideer til, hvordan man holder den perfekte fødselsdag.

Lækker mad i massevis

Først og fremmest bør du helt sikkert tænke på maden. Rigtig mange vælger at lave maden selv, uanset om det er brunch, middag eller aftensmad. Men lad os være ærlige; det kræver tid og anstrengelser, og det er de færreste af os, der har overskud til det, og når man har fødselsdag, vil man bare gerne have lov til at nyde dagen mest muligt. Derfor bør du overveje at bestille buffet til din fest fra et cateringfirma, uanset om det er til morgen-, middag- eller aftensmad. Et sted der har buffeter til hele molevitten, er Ebuffet. Hvis du vil læse mere om dem, og hvad de kan tilbyde, bør du helt sikker tjekke deres blog ud på http://dk-buffet.dk/. Her finder du masser af inspiration til, hvilken buffet du skal vælge.

Slip fantasien løs

Når du holder fødselsdag, er det med at slippe fantasien løs. Hvis du har lyst til at pynte op, så gør du det. Har du lyst til, at det skal være en temafest med udklædning, så sørger du lige for at skrive det i invitationen. Synes du, at der skal være selskabslege, så kan du enten finde på nogle selv, eller du kan uddelegere opgaverne til nogle af gæsterne. En anden ide kunne også være, at du fik hver gæst eller par – vel og mærke hvis i er en mindre forsamling – til at tage en type drink, øl eller vin med. Der er ingen grænser for, hvad aftenen kan bringe, det er kun dig og din fantasi, der bestemmer.