Kaffe eller te

Vi har en evig kamp derhjemme: kaffe eller te? Min søn og min mand er til kaffe, og jeg og vores to døtre er til te – og vi er alle tre til rooibos te.

Vi er dog alle nogle værre snobber, når det gælder mad og drikke, og vi har alle bestilt vores kaffe og te hos specialforretninger i ind- og udland. Vi har dog kun bestilt vores te i udlandet, så da vi ved et tilfælde opdagede en dansk hjemmeside, hvor vi kunne få vores te, så blev vi nødt til at undersøge det nærmere, og vi blev meget overraskede.

Udvalg og priser

Mest af alt blev vi overrasket over, hvor stort et udvalg de havde, og hvor lidt det kostede i forhold til det, som vi normalt betalte. Det er noget, som er lidt overraskende, men det er også noget, som er et advarselsblink for mig, for er det for billigt, så er kvaliteten nok ikke så god. Jeg var dog alligevel nysgerrig og bestilte en lille portion, og derefter blev al min tvivl gjort til skamme. Kvaliteten var ikke kun god, den var tilmed bedre end det, som jeg normalt bestilte i England.

Nyt sted at handle

Jeg har siden kun handlet med dette firma, der hver eneste gang har leveret min rooibos te hurtigt, og de leverer topkvalitet hver gang. De få gange, hvor jeg har været nødt til at kontakte deres kundeservice, har jeg fået så udsøgt en behandling og vejledning, at jeg ikke kan forlange mere.

Jeg har siden anbefalet dem til flere, og jeg kan kun sige, at jeg fortsat gør det, for der er intet at udsætte hverken på den service, som firmaet giver, eller på de varer, som de sælger. Alt er i top, og de er altid klar med gode råd og vejledning.