Lækker mad til familiefødselsdagen

Vi havde valgt at slå to familiefødselsdage sammen til én, da det virkede som en god idé. Men vi indså hurtigt, at det jo også betød, at vi skulle lave meget mere mad. Vi endte nemlig med at være rigtig mange gæster. Heldigvis havde en af mine venner holdt et lignende arrangement. Til sit arrangement havde hun valgt at få leveret mad udefra. Det lød jo som en nem løsning. Så på hendes anbefaling, endte vi med at bestille catering fra et firma i København. http://ebuffet.dk/ leverede den lækreste festmiddag, og vi undgik alt det bøvl, der normalt hører til at være vært for så mange gæster.

Ikke nok med at det var en nem løsning, så var det også en lækker løsning. For nemhedens skyld, fik vi leveret maden varm. Det betød at vi ikke skulle bruge tid på at varme maden selv. Det var ret heldigt, for vi havde ikke haft plads i køkkenet, til at varme al maden på én gang. Maden var fantastisk, og vi blev alle mætte. Selvom nogle af gæsterne brugte mange timer på at spise, var der også nok mad til alle. Vi havde valgt selv at sætte en buffet sammen. Vi er rigtig glade for buffet i vores familie, og derfor var det den perfekte løsning for os. På den måde fik vi valgt en masse forskelligt mad. Så var der lækker, mættende mad til både børn, teenagere og voksne. 

Selvom vi var mange munde at mætte, formåede cateringfirmaet at levere en lækker og yderst tilfredsstillende buffet. Det var også en fantastisk fest at være vært for, da vi ikke skulle gøre så meget andet end at skænke op i glassene. Alt det andet ordnede sig selv, og vi kunne nyde tiden med vores gæster. Prisen var fantastisk. Jeg er overbevist om, at vi ikke selv havde kunne producere så velkoordineret en buffet til samme budget. Aldrig har det været så nemt at kunne glæde både værter og gæster, og på samme tid passe på pengene.