Lejrtur med spejderflokken

Vi har begge gået til spejder, og nu er begge vores knægte ved at føre det videre. De skal til foråret på deres første lejrtur med deres trup, og det kræver specielt udstyr. Der skal vi have lidt af hvert, og det skal de selvfølgelig have, for ellers bliver oplevelsen ikke det samme.

Heldigvis ved vi, hvor vi hurtigt og let kan få alt det udstyr, som de skal bruge til turen, for det er samme sted, hvor vi handler at vores udstyr til jagt, for vi er begge ivrige jægere.

Vi fandt det hele

Så der var ikke andet for, end at vi tog den store tur rundt på hjemmesiden hos xtragrej, for der ved vi, at med garanti får kvalitet, og vi får det til gode priser. Og er der noget som helst, som vi er i tvivl om, så har de en helt fantastisk kundeservice, som altid står klar med råd og vejledning til dem, som er i tvivl om, hvad de skal bruge af udstyr. Det, der gør, at de altid får vores støtte og handel, er, at de samtidig leverer hurtigt. Hos dem kommer du ikke til at stå og vente i ugevis, nej der går ofte ikke meget mere end et par arbejdsdage, før du kan hente dine nye varer, som du har købt, i det lokale pakkecenter.

Det er måske tiende gang, vi har handlet med dem, og vi har hver eneste gang været så tilfreds med det, som vi har købt, at vi efterfølgende har anbefalet det til andre i spejdermiljøet og til venner og bekendte, som også går på jagt. Det er imponerende, som de kan levere så gode varer og til så gode priser og ikke gå end på service. Men det kan de, og det er noget, som både vi og mange venner og bekendte heldigvis også har haft muligheden for at opleve.