Lidt ekstra til samlingen

Min kone samler på margueritsmykker, og jeg har heldigvis fundet et sted, hvor jeg kan få dem til en god pris, hvor de har et stort udvalg af margueritsmykker, ikke kun ringe og brocher som mange andre, nej de har også armbånd og halskæder med margueritdesignet som en del af smykket.

Den hjemmeside, som jeg faldt over for et par år siden, har været min bedste ven, for jeg er så heldig, at de ikke kun har et stort udvalg af margueritsmykker, men de har også en rigtig god kundebetjening, som er god til at rådgive mig, når jeg igen står og skal bruge noget til hende, som kan holde mig ud.

Denne gang er jeg på jagt efter et armbånd, som jeg har set, hun har kigget langt efter. Det er nu ikke af nogen særlig årsag, men fordi jeg har arbejdet noget ekstra i dette kvartal og har forsømt konen lidt, så hun fortjener at få lidt ekstra tid, gaver og opmærksomhed.

Service er kodeordet

Som altid var kundeservice klar med smil og den bedste service, der er på markedet, og alt andet passede som altid også. Leveringen af det nye marguerit armbånd var forbavsende hurtig, og der var intet, som gjorde, at jeg følte, de havde fået en ringere service siden sidst eller på nogen anden måde følte, at noget var anderledes. Prisen var som altid noget lavere end hos andre leverandører, og smykkerne kom som altid med alle de samme garantier og certifikater. Så der er reelt ingen forskel på produktet, du køber, det er kun prisen og den service, du får, der er anderledes.

Jeg har anbefalet til alle andre, som også har ledt efter margueritsmykker, at de skal bruge denne side, og de har alle som en været meget tilfredse med både service, priser og de smukke smykker, som de har fået leveret.