Mit nye bryganlæg

Jeg har i mange år brugt mit gamle bryganlæg, men det var på tide, at jeg fik det skiftet ud til et mere moderne et, og jeg ville gerne udvide produktionen, så jeg både producerede en almindelig pilsnerøl og en mørkere øl, som jeg med alderen havde lært at sætte stor pris på.

At finde det rette bryganlæg

Jeg havde kigget mange forskellige steder, og der var ikke den blog om ølbrygning, som jeg ikke havde været inde på for at finde ud af, hvilket brygudstyr andre brugte, og om der var forskel på dem, som de andre brugte til almindelige pilsnere og til de mere tunge øltyper.

Jeg var så heldig, at jeg fik mange gode råd, og der var mange, som gav mig en idé om, at jeg skulle bruge den samme slags anlæg, og jeg skulle bestille det et sted, som gav en ordentlig service. Jeg fandt med de andre ølbryggeres hjælp et sted, som havde passionen for den gode øl, og som også kunne levere råvarer til det øl, som jeg gerne ville brygge.

Kvalitet i særklasse

Jeg fandt stedet og fik bestilt to nye bryganlæg, og jeg fik samtidig også placeret en ordre på nogle ingredienser, som skulle være med til at danne base for mine øl – både de lyse og de mørke.

Allerede få dage efter, jeg havde placeret min ordre, kom mine nye bryganlæg og de mange andre spændende ting, som jeg havde bestilt. Noget hurtigere end jeg havde forventet , men så kunne jeg jo kaste mig over ølbrygningen før beregnet. Det ville nok ikke skade. Jeg var meget forundret over kvaliteten ikke kun på bryganlæggene, de var meget robuste og alligevel lette i materialet, men også på de ingredienser, som jeg havde bestilt, som var i en rigtig god kvalitet. Virkelig gode remedier til en, som brygger selv.