Nye rør i hele huset

Vi overtog et gammelt hus for et par år siden, og en af de ting som skulle i orden med det samme, var de gamle rør, der var i hele huset. De var slidt ned, og hvis vi ikke ville stå med vandskader indenfor en overskuelig periode, så skulle de skiftes ud.

En god fagmand

Vi var derfor på jagt efter en blikkenslager, som kunne ordne det, inden vi skulle renovere resten af huset, for det ville svine en del, og det var samtlige rum, de skulle arbejde i, inden vi kunne komme til at ordne alt det andet, som man skal ordne, inden man kan flytte ind.

Vi tog kontakt til nogle stykker inden vi begyndte at se et mønster med tiden, som det ville tage, prisen som det ville koste og deres deadline. De stemte ikke helt overens med det, som vi skulle bruge for at være indflytningsklar om 7 uger.

Vi fik så anbefalet at ringe til den blikkenslager, som mine forældre havde brugt til deres firma, for de havde leveret langt over det, som man forventer. Dem ringede vi til med det samme, og ikke kun kunne ed klare vores tidsplan, de kunne også gøre det til en rigtig god pris. Vi slog til.

Vi var lidt spændte

For kunne de nu også klare det, hvor andre ikke kunne eller ville? Men det kunne de. De kom og kiggede, vurderede det hele og så var de ellers i gang. Resultatet er mere end imponerende må jeg sige. Rørene står knivskarpt, og det ser meget elegant ud. De har endda sikret et bedre vandtryk og kigget på kloakken, nu de var i gang.

Den ekstra service er imponerende. Der er kun ros til dem herfra. Der kommer til at gå meget lang tid, inden vi skal bruge en blikkenslager igen, men vi håber, andre vil bruge dem så længe.