Overvågning både ude og inde

For at sikre at vores lager forbliver intakt, skal der overvågning op. Den del er jeg ikke i tvivl om, for der vil altid være en risiko for, at der kommer nogen forbi og tømmer det, når vi andre har fri. Det er en risiko, jeg ikke er indstillet på, selvom der også er gode låse og alarm. Vagtfolk kan ikke altid stå der på rekordtid, og alle låse kan åbnes før eller siden.

Kameraerne skal være synlige og i rigeligt antal

Jeg kiggede lidt rundt for at finde ud af, hvilke muligheder der var for at få kameraovervågning op både ude og inde, så både gårdspladsen, lageret og selve virksomheden var dækket ind.

Jeg blev nærmest rundtosset, for der er rigtig mange firmaer derude, der kan sikre dig med kameraer og videoovervågning, så det var bare at vælge og vrage blandt dem alle sammen. Det, jeg valgte at fokusere på, var derfor prisen kontra den kvalitet, der kom den anden vej.

Det viste sig hurtigt, at gør-det-selv-metoden klart var billigst. Her var der gratis rådgivning om, hvor mange kameraer der skulle op, og præis hvor de alle sammen skulle placeres, så alt var dækket ind uden undtagelse. Det kunne jeg ikke stå for, og jeg ville gerne undgå at skulle betale i dyre domme, for at andre kom og satte det op for mig.

Det er nemt at installere

Jeg bestilte i overensstemmelse med deres anbefalinger, og der kom hurtigt lige dem, jeg havde bestilt. Det viste sig desuden, at det var overraskende nemt at sætte det hele op, så der er virkelig ingen grund til at betale andre for noget, du så nemt kan gøre selv.

Optagelserne er i en prima kvalitet, og ingen er i tvivl om, at der er kameraer oppe også. Jeg er sikker på, at det vil have den ønskede, præventive effekt.