Pæn og god for mig

Jeg er lidt besværlig med mit fodtøj, og jeg er altid på jagt efter noget fodtøj, som er på en gang praktisk og ikke klemmer eller gør noget som helst andet, men som samtidig er bare lidt pænt. Vi kan jo alle huske de fodformede sko fra vores barndom, og dem er der ingen som ser tilbage på og tænker, hvor smarte de var, og ja lidt forfængelig har man jo lov at være.

Der er en god og billig løsning

Men sådanne sko er dyre, og det er langt fra alle, som laver den slags sko, som går bare lidt op i designet, men jeg er så heldig, at jeg har fundet en hjemmeside, https://mlmodel.dk/arcopedico, hvor de heldigvis går op i både design og i, at skoen er sund for dem, der som jeg lider af forskellige skavanker.

Jeg fik navnet på hjemmesiden af en veninde, som havde handlet med dem flere gange, og jeg kan kun give hende ret i, at der er rigtig stort sortiment på den hjemmeside, og de har priser som er meget konkurrencedygtige.

At prøve det af var en god idé

Første gang jeg skulle handle med dem, ringede jeg ind til deres kundeservice for at få svar på et par spørgsmål, og så var der ingen tvivl om, at det var hos dem, jeg skulle handle. Det var jo med at få den bedste handel, når du som jeg er på jagt efter en mørk støvle, som kan bruges vinteren igennem og ikke stikker ud, som så mange andre fodformede sko og støvler let kan komme til.

Jeg fik leveret mine støvler efter nogle få arbejdsdage, men det chokerer mig ikke længere, er så vant til deres hurtige levering, at jeg næsten forventer det. Prisen var som altid rigtig konkurrencedygtig, og der er ingen tvivl om, at de støvler er i en rigtig god kvalitet, for alt andet jeg har fået fra dem har været fra øverste hylde.