Sådan forkæler du dine planter

Jeg går rigtig meget op i mine planter. Det skal jeg blank indrømme. Og jeg gør det måske også mere, end hvad godt er. I hvert fald kan mange af mine venner og bekendte godt lide at drille mig med, at jeg passer utrolig godt på mine planter. Men for mig er det mere et hyggeprojekt, som jeg holder af at rende og passe på. Jeg dyrker en masse interessante planter – lige fra krydderurter, fx persille, oregano og purløg, til grøntsager som fx gulerødder og radisser. Det er simpelthen skønt at kunne gå ud i sin køkkenhave og trække friske grøntsager og krydderurter frem. Den følelse kan ikke købes for penge! Ydermere synes jeg også, at kvaliteten i mine råvarer er højere, når jeg dyrker det selv. Det kan jeg godt lide at spise, og mine gæster er tit imponeret, når jeg fortæller dem, at de spiser noget, som jeg selv har dyrket. Det gør mig stolt at vide, at mine planter har det godt. Og det har de bl.a. fordi, at jeg på det seneste er begyndt af bruge en rigtig god højbedsmuld. Det har virkelig gavnet mine planter, kan jeg se. Du kan her læse mere om højbedsmuld. På den måde kan jeg med god samvittighed vide, at mine planter har noget godt at gro i, hvor de kan få den næring ,de har brug for at for at kunne vokse tilstrækkeligt. 

 

 

 

Jeg håber også, at du tager dig af dine planter. Og hvis du ønsker at gøre mere for dine planter, kan jeg i høj grad anbefale dig at vende blikket mod noget godt højbedsmuld. Det har i hvert fald betydet meget for mine planter, kan jeg se. De har virkelig haft godt af at få noget næring ind gennem noget højbedsmuld i den absolutte bedste kvalitet, som jeg kunne finde.