Sådan skaber du et råt og feminint look

Man kan sagtens skabe sig et look, der både er feminint og råt. Ved at sammensætte forskellige beklædningsdele, forskellige materialer samt tilsætte accessories kan man opnå et fedt udtryk, som både passer til bylivet og hverdagen. De feminine detaljer gør, at looket ikke virker alt for råt, mens det rå udtryk gør, at man ikke virker for piget. Dette er en fantastisk kombination, der klæder langt størstedelen. Du kan i denne artikel læse mere om, hvordan du kan opnå et look, som både virker råt og feminint.

 

Sort blondekjole tilpasset kropsformen

Hoveddelen i dette outfit er klart den sorte kjole. Kjoler er yderst feminine, og vælger man den kjole, der bedst komplimenterer ens kropform, vil man få en fantastisk kvindekrop. Ønsker man at skrue lidt mere op for det feminine, kan man vælge en kjole med blonder. Dette sætter de sidste feminine detaljer på outfittet.

 

Sorte støvler – med eller uden hæl

Næste beklædningsdel er skoene. Sko fuldender et outfit, og derfor er de ideelle sko til dette look sorte støvler. Man kan vælge, om man vil have hæl på støvlen, hvilket vil give et ekstra feminint udtryk, eller man kan vælge en støvle uden hæl. Uanset hvad vil den sorte støvle komplimentere outfittet særdeles godt. Tamaris sko har et stort udvalg af støvler, som både er feminine og rå. Du kan se udvalget af Tamaris-sko her.

 

Den sorte læderjakke eller denimjakken

Når det kommer til at vælge overdel, kan flere forskellige typer af jakker sagtens anvendes. Du kan vælge at iføre dig den klassiske sorte læderjakke. Dette vil uden tvivl gøre dig rå og flot. Ellers kan du også tage en denimjakke på, der vil blødne udtrykket lidt op. Denimjakker er fortsat superpopulære, og den vil være ekstra god til dig, som ønsker at være lidt mere feminin end rå.