Skal du fejre noget?

I Danmark har vi en lang tradition med, at når vi fejrer en fødselsdag eller andre festlig begivenheder, skal der et flag på bordet. I manges optik er det næsten ikke en rigtig fødselsdag, hvis der ikke er et flag på den ene eller anden måde. Derfor er der i stort set alle danske hjem også et bordflag, som findes frem til de store dage. 

En designklassiker 

Piet Hein er en kendt dansk designer, som er kendt for sit flotte linjer og geometriske former. Han har designet et klassisk og stilrent flag til bordet. Flaget er i rustfri stål, og derfor slipper du også for at stå og pudse det, hver gang du finder det frem fra skabet. 

Designet er enkelt med sin ellipse formet fod og smukke runde top. Flagets enkelthed gør også, at det passer ind i alle indretning og gør sig flot på ethvert bord. 

Giv flaget i gave

Hos Fangels.dk kan du personligøre flaget ved at få indgraveret en tekst, som du selv vælger. Det kan for eksempel være til en studentergave, hvor students navn og datoen, hvor huen kom på, bliver indgraveret. Så kan flaget både bringe glæde hver gang, det kommer frem, men også være et evigt minde om en dejlig dag. 

Flaget kan også være den perfekt firmajulegave. Det er en gave, som alle kan bruge og hos Fangels.dk kan du få indgraveret et logo diskret på foden. Prisen afhænger, hvor stort logoet er, og hvordan det er opbygget. 

Et Piet Hein flag er en sand klassiker i mange danske hjem, og er brugbart ved mange festlige begivenheder. Derfor er det en investering, som du kan have i mange år, og som du aldrig vil blive træt af at se på. Hvis du er i tvivl om, hvilket flag du skal vælge, kan du altid rettet kontakt til Fangels.dk, og så kan de give råd og vejledning.