Styrk dit immunforsvar og sænk risikoen for sygdomme med grøn te

Når det kommer til te, så er grøn te uden tvivl en af de bedre typer at drikke, da den har en lang række overraskende sundhedsmæssige fordele. Den lille, grønne drik er nemlig fyldt med antioxidanter og gode næringsstoffer, som bidrager til en masse gode effekter. Det siges blandt andet, at grøn te kan være med til at styrke dit immunforsvar og sænke risikoen for en række livsstilssygsomme såsom diabetes, hjertekarsygdomme og flere former af kræft. Derudover siges det, at grøn te kan være med til at forbedre fordøjelsen og stimulere stofskiftet og dermed sænke risikoen for vægtøging. Der er derfor mange gode grunde til at vælge grøn te, når du skal have dig en kop te. 

Hvordan fremstilles grøn te?

Grøn te stammer fra træet Camellia Sinensis, som sort og hvid te også stammer fra. Dem med høj kvalitet bliver plukket meget nænsomt og omstændigt efter en lang række regler, mens de mindre gode kvaliteter bliver plukket, som når vi klipper hæk herhjemme. Dette betyder, at der kommer alt muligt andet med i teen såsom grene og kviste, og det er derfor altid bedst at gå efter en kvalitetsrig grøn te. 

Efter selve plukningen bliver bladene dampet og senere fermenteret, hvilket fortsætter ind i selve tørringen af bladene. Grøn te bliver dog skånsomt fermenteret ved 8-30 %, og det er også det, der gør, at den har et højt indhold af næringsstoffer. Afslutningsvis bliver bladene skåret, rullet eller knust, alt efter hvilken type der skal laves. 

Stort udvalg af grøn te i høj kvalitet

Hvis du har fået lyst til at kaste dig over grøn te og dens gode egenskaber, skal du klikke ind på https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/. Her finder du nemlig et stort og spændende udvalg af grøn te i høj kvalitet til gode priser, hvor de fleste kan følge med.