Tre kendte mærker som giver dit hjem personlighed

At indrette hjemmet er en stor udfordring, som alle kender til. Dit hjem skal udstråle personlighed, men samtidig skal det være stilrent fra top til tå, og hvordan klarer du lige den? Her i artiklen har vi samlet tre af de største mærke, som har gjort det til deres mål at lave designerting, der kan pynte i dit hjem. 

Piet Hein 

Mærket her er et must-have, og det er allerede at finde i mange danske hjem, hvilket er med god grund. Produkterne er minimalistiske og simple, men samtidig udstråler de et utrolig og eksklusivt design, som virkelig kan bidrage med noget personlighed og stil til dit hjem. Piet Hein laver utrolig mange forskellige ting til hjemmet, men blandt andet et piet hein flag er noget, du skal have i hjemmet. Det er naturligvis brugbart til fødselsdag, men samtidig pynter det også meget til hverdag, ligesom det viser din stolthed og glæde over dit land. 

Kay Bojesen

Dette mærke er i særdeleshed kendt for personlighed. Kay Bojesen tilbyder nemlig en lang række spændende træfigurer, som vil klæde ethvert hjem. Specielt Aben er de kendt for, men det er langt fra den eneste, du kan finde i deres efterhånden store udvalg. Sangfuglen, Fanebæren, Zebraen, Elefanten osv. Der er mange muligheder, og der skal nok være et dyr, der kan vise noget af din personlighed i hjemmet.

Kähler 

Blomster og planter er vigtige for indretning og indeklimaet i dit hjem, og disse skal naturligvis opbevares med stil. Her er det nærtliggende, at du vælger at gå med Kähler vaser. Disse er alle lavet i et nymoderne og tidløst design, som vil klæde dig hjem mange år frem. Og du behøver ikke nødvendigvis at have blomster i dem – nej, de klarer sig også fint på egen hånd.

Skal du flytte? så hold ekstra godt øje med disse mærker.