Turen går til Italien

Jeg har altid nydt de bøger. At læse om de lande og seværdigheder, jeg skulle besøge, eller som jeg bare gerne ville besøge. Med nettet er det blevet endnu lettere. Alle lande, byer og områder har hjemmesider og turistinformationer, så det er meget lettere at være turist, og du kan nemt lære meget, inden du rejser. Desuden kan du får styr på alle de praktiske ting, inden du rejser. Men på en eller anden måde, så blev det for kedeligt på den måde. For pænt og almindeligt. Den slags oplevelser og information, som alle andre søgte. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg valgte en anden måde at holde ferie på. Jeg kom ud blandt de lokale, og jeg så Italien fra en helt anden side.

En smuk rejse

Turisme er turisme. Det er stort set det samme, alle får på en rejse. Men ved agriturismo toscana er det noget andet. Det er ferie på et personligt plan, hvor du lærer nye mennesker at kende, deres skikke og deres liv. Jeg kom helt tæt på min værtsfamilie, og de oplevelser, jeg fik der, det er ikke noget, jeg kan læse mig til hverken i bøger eller på nettet. Det skal opleves, som jeg oplevede det. Jeg har virkelig nydt den tur, og det er næsten ikke muligt at beskrive alle de gode oplevelser, jeg fik, uden at skulle udgive en bog om det hele.

Desuden var det afslappet som ingen anden ferie. Jeg skulle ikke jage rundt efter alle de ting, jeg bare skulle se, det var bare at læne mig tilbage og gå ned i tempo. Slappe af. Jeg var naturligt træt om aftenen, og jeg sov som en drøm hver nat. Jeg spiste den bedste mad – sammen med værterne. Jeg var sammen med rigtige mennesker, der gav mig en oplevelse for livet.